Nadhayoga – Concerts Meditatius

Nadhayoga – Concerts Meditatius

.

CONCERTS MEDITATIUS

Els “Concerts Meditatius” a plena Natura ens permeten experimentar com les Raggs (música hindustàni) ens faciliten i ens condueixen a l’estat de Silenci Meditatiu.

Sense fer res…. només escolta. Sense fer res…… només deixa’t portar. La Ragg fa la feina per a tu.

És en el temps dels Vedes d’on sorgeix l’ànima de la Ragg. Els savis en l’art musical van arribar a sincronitzar-se per mitjà de la intuïció i la pràctica i a fusionar la música amb el ritme de la naturalesa. Les Raggs estan associades a les diferents parts del dia i a les estacions. Hi han Raggs de l’albada – mati – migdia – tarda i nit.

La música clàssica hindú es base en la improvisació. Això fa que, cada vegada que és interpretada, dóna lloc a una obra nova, és quelcom viu.

L’esperit de la Ragg és Universal. Si ens obrim al escoltar la Ragg, sentirem que podem sincronitzar-nos amb aquestes melodies perquè sorgeixen d’aquesta arrel comú que és la Naturalesa.

Quant escoltem la Ragg que està en sincronia amb el moment del dia adequat, es crea una gran harmonia entre l’oient i la Ragg, i aquesta aporta quelcom més que fruir d’una bona composició i interpretació, ens permet connectar amb la nostra pròpia essència.

Aquest format es pot incloure en qualsevol seminari o curs de Ioga, també de Creixement Personal. És un bon mètode per les persones que es preparant com a professors de Ioga, donat que els obra a una sensibilitat més subtil, necessària per a tot formador.

Aquesta experiència està pensada per viure-la a plena natura . Cada mes fem un cap de setmana al Solsonés a http://casavilalta.blogspot.com.es

També ho podem fer en altres espais sempre que sigui a la natura.

Podeu contactar amb nosaltres.

Tel: 674 826 487 o 609 571 100